Onze DVD is klaar!!! kijk verder onder Video.

The Real Deal is een échte live- partyband.
 Swingend, en altijd op het juiste geluidsniveau.

Wie zijn wij? lees verder
Uw party wordt een onvergetelijke gebeurtenis lees verder
Presentatie lees verder
Geluidsniveau lees verder
100% echte live-muziek lees verder
Geluid- en lichttechniek lees verder
Gastsolisten lees verder
Wat kost ‘t? zie Boekingen

 

Wie zijn wij?


The Real Deal is een échte live- partyband.
Swingend, en altijd op het juiste geluidsniveau.

Wij spelen op familiefeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, grote en kleine evenementen.

Ons repertoire is een veelzijdige mix van danceclassics, rockclassics, disco, soul, funk, en rhythm & blues.

Je voelt dat de muziek echt is, echt swingt, en gespeeld wordt door goede musici.
Daarom zijn optredens van The Real Deal altijd zo sfeervol.

 

De geluid- en lichttechniek wordt altijd perfect afgestemd op de situatie.
     
Samenstelling van de band:   Ruth Burgers zong in verschillende party- en top 100 bands o.a. Silent Move en Yellowcab Company.
Ruth Burgers: zang
Gaston Brouwer: zang /percussie
Jan Willem van der Kouwe: gitaar /background vocals
Ad Smit keyboards
Aaldert van Weelden basgitaar
Rob Jansen  drums
 

Uw party wordt een onvergetelijke gebeurtenis

Geen party is hetzelfde, daarom werken wij niet met een vast programma. Wij vinden het belangrijk om de sfeer van uw party goed aan te voelen en stemmen ons programma daar ter plekke op af. Ons zeer brede repertoire maakt dit mogelijk, en natuurlijk jarenlange ervaring.

 Voordat uw party plaatsvindt zoeken wij contact met u om te bespreken wat u zich er van voorstelt en of er bepaalde muzikale voorkeuren zijn. Ook tijdens het feest is overleg natuurlijk altijd mogelijk.

Samen met u, uw gasten en alle andere betrokkenen maken wij van uw party een sfeervolle, bijzondere gebeurtenis, waar u tot in lengte van jaren met veel plezier op zult terugkijken.

 

Presentatie

Een ongedwongen, vlotte presentatie is onze stijl. Ook bij de presentatie spelen wij voortdurend in op de situatie. Het allerbelangrijkste is voor ons dat de sfeer goed is en alles op rolletjes loopt.

Afhankelijk van de gelegenheid kleden wij ons in smoking of in een meer “casual” bandoutfit. Uiteraard is ook dit vooraf bespreekbaar.

 

Geluidsniveau

 Vaak is de klacht bij live-muziek dat het veel te hard is. Dit is voor ons een belangrijk punt van aandacht. Wij hebben het geluidsniveau altijd onder controle en passen dit altijd aan aan de omstandigheden.

Wij maken het bijvoorbeeld vaak mee dat aan het begin van de avond de gasten graag met elkaar willen praten, omdat ze elkaar lang niet hebben gezien. Wij spelen dan natuurlijk rustige achtergrondmuziek op een laag volume.

Als later op de avond de dansvloer vol staat met mensen, en iedereen gaat uit zijn dak, dan ligt het geluidsniveau natuurlijk een stuk hoger, maar niemand zal zich daar op dat moment aan storen.

  De bandleden hebben veel ervaring en hebben elk op hun eigen manier bekendheid opgebouwd in de Nederlandse muziekscene.

100% echte live-muziek

Tegenwoordig is het bij veel bands gebruikelijk om mee te spelen met van te voren gemaakte opnames, een soort playback dus. Voor bepaalde soorten muziek is dit misschien ook onvermijdelijk.

Wij kiezen er voor om dit niet te doen, omdat we het veel leuker vinden om echt live te spelen. Voor ons gevoel gaat er niks boven puur natuur. Het swingt gewoon veel meer. Wij heten niet voor niks The Real Deal!

Geluid- en lichttechniek

De geluid- en lichttechniek wordt altijd perfect afgestemd op de situatie.

Bij party's waar niet meer dan 200 personen aanwezig zijn (dit is het geval bij de meeste bruiloften en familiefeesten) nemen wij een compacte geluids- en lichtset mee die in minder dan anderhalf uur is opgebouwd en ingeregeld en die niet veel ruimte in beslag neemt.

Ook bij grotere evenementen verzorgen wij geluid- en lichttechniek op maat.

 

Gastsolisten

Als u dat wenst kan er een extra instrumentalist aan de band worden toegevoegd, Bijvoorbeeld een saxofonist of trompettist.

 hoofdpagina  contact  boekingen  foto's  luisteren  video  repertoire  bandleden  agenda  projecten links  mail ons XX